SingleSnow biedt elk jaar weer verschillende wintersportreizen aan in de Alpen. Wist je dat wij altijd € 25 korting geven op onze reizen? Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een leuk reisverslag schrijven.

Altijd € 25 korting

Wij delen jouw ervaringen en voorpret graag met andere gasten. Daarom krijg je altijd € 25 korting als je een leuk reisverslag voor ons schrijft. Bijvoorbeeld over jouw eerste groepsreis met SingleSnow. Ben je nog nooit met ons op vakantie geweest? Schrijf dan op waarom je nu voor ons kiest en waar je het meest naar uitkijkt.

Reisverslag = € 25 korting
Mail je reisverslag (minimaal 500 woorden) naar info@singlesnow.nl.


OVERZICHT SPECIALS


40Plus – Belle Plagne

Belle Plagne is deze winter nieuw toegevoegd aan ons 40Plus aanbod. Dus wil jij met een gezellige groep 40Plus singles op wintersport? Ga dan met ons mee naar Belle Plagne.

Periode vrijdag 18 januari t/m zondag 27 januari 2019 en vrijdag 8 maart t/m zondag 17 maart 2019
Bestemming Les Cimes, Belle Plagne, Frankrijk
Inclusief Royal Class touringcar, 7 overnachtingen op basis van halfpension, 7-daagse liftpas en Nederlandse reisbegeleiding
Prijs 
vanaf € 1050
Boeken? 
Klik hier

40Plus – Les Menuires

Les Menuires is al jaren een veel geboekte wintersportbestemming voor onze 40Plus gasten. Wil jij met een gezellige groep leeftijdsgenoten naar de sneeuw, dan is deze reis écht iets voor jou.

Periode vrijdag 25 januari t/m zondag 3 februari 2019 en vrijdag 1 maart t/m zondag 10 maart 2019
Bestemming La Sapinière, Les Menuires, Frankrijk
Inclusief Royal Class touringcar, 7 overnachtingen op basis van halfpension, 7-daagse liftpas en Nederlandse reisbegeleiding
Prijs 
vanaf €1175
Boeken?
 Klik hier

Ga je mee naar de sneeuw?